Travel. Capture. Experience.

Van exotische bestemmingen met hagelwitte stranden tot bruisende metropolen vol wolkenkrabbers. Reis virtueel met ons mee naar de mooiste bestemmingen in Europa, Zuidoost-Azië en de Amerika’s.

Dit is nieuw op Kiladera

Zotte reiservaringen, de mooiste reisroutes, de leukste camera-accessoires of Instagramwaardige fotospots. Voor elk wat wils.

Of check onze reisvideo’s.

Niks missen?

Laat je inspireren door onze reisverhalen en -tips.
Inclusief reisgidsen en handige tips voor prachtige foto's en video's!

Geen spam, beloofd. Verwacht van ons een paar keer per jaar een mail boordevol reisplezier. En mocht je op een dag besluiten dat het genoeg is, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Dit is Kiladera: voor en door reizigers

Op Kiladera vind je tips en inspiratie die je helpen alles uit je reis te halen en vast te leggen op camera.  

Waarom? Omdat we zot zijn van en op reizen. En dat willen we met jou delen. Kiladera bestaat om jou als doe-het-zelf reiziger te helpen met het maken van keuzes en je te inspireren om de mooiste plekjes te vinden.

We nemen je mee naar Thailand

Het land van de glimlach, lekker eten, prachtige stranden, tempels en jungle. We reisden door Centraal- en Zuid-Thailand en vertellen je al onze tips en reiservaringen!

Op naar het hoge Noorden

We gingen naar een bijzondere stad, de ‘Poort naar de Noordpool’, al klinkt dat kouder dan het was.

Wat hebben we een hoop gedaan. We bestuurden een hondenslee, een sneeuwscooter en maakten kennis met rendieren. Maar we genoten ook van de prachtige natuur en een heel bijzonder natuurfenomeen… Het Noorderlicht!

Hola, Mexico!

Mexico, het land van de Maya’s en tequila. Op het schiereiland Yucatan kwam de Maya geschiedenis tot leven, en wat is het fascinerend. Maar ook, de mooiste zandvlaktes die we ooit hebben gezien en het meer met de meeste kleuren blauw. Did we mention good food? Wat is de Mexicaanse keuken heerlijk!

Het eiland van de eeuwige lente

De Canarische eilanden zijn een geliefde winterbestemming. En met een reden. Je kunt er het hele jaar op het strand liggen, maar er is nog zoveel meer dan dat. Wij gingen naar Tenerife en ontdekten de prachtige en constant verrassende, vulkanische landschappen.

Reistips

Op zoek naar de beste reistips? Dan zit je hier goed!

Reistips

Op zoek naar de beste reistips? Dan zit je hier goed!

Persoonlijke reisverhalen

Euforische kreten en prachtige once-in-a-lifetime ervaringen, gecombineerd met teleurstellingen en keiharde realiteit. Lees mijn persoonlijke reiservaringen!

Foto & video

De mooiste fotolocaties, -tips en onze reisvideo’s.

Foto & video

De mooiste fotolocaties, -tips en onze reisvideo’s.

Nooit meer saaie foto's?

Download onze gratis mobiele Lightroom preset waarmee je jouw reisfoto in enkele seconden omtovert tot een mooi, kleurrijk plaatje.

Vanaf nu hoef je nooit meer te zeggen 'mijn foto toont niet hoe mooi het er was'. Met onze preset zal die betoverende zonsondergang er net zo levendig uitzien als toen je hem met eigen ogen zag!

Laten we connecten!