Overnachten in Bali & Nusa Lembongan

door | Bali & eilanden, Azië | 0 Reacties

Overnachten in Ubud

Sila Urip Guest House* | €

Dit was één van de minder luxe verblijven, maar wat ons betreft wel de beste! Als je hier verblijft leer je Bali écht kennen.

We hebben het hier zo naar ons zin gehad dat we een week later besloten nog eens terug te komen voor twee dagen. De hosts zijn zulke lieve mensen!

Sila Urip Guest House

Ze nemen je echt op in hun familie en willen je met alle liefde hun cultuur tonen. Zo namen ze ons bijvoorbeeld mee naar een besloten volle maan ceremonie, waarvoor we kleding van hen mochten lenen! Iedere ochtend krijg je een heerlijk Balinees ontbijt en kan je genieten van de heerlijke rust en de natuur.

Je waant je echt in de jungle, ook al zit je eigenlijk in de stad. Dit is echt een magische plek en ik zou er zo weer naar terug gaan!

Je kan Sila Urip Guest House boeken via Booking.com.

Bakung Ubud Resort and Villa

Bakung Ubud Resort and Villa *** | €€

Als je op zoek bent naar iets meer luxe, dan is deze accommodatie zeker de moeite waard. Het hotel ligt tussen de rijstvelden, je komt hier helemaal tot rust. Wil je toch de stad in, stap dan in het gratis shuttelbusje. Je kan op verschillende momenten heen en terug rijden. Het hotel heeft een mooi zwembad en je kunt er heerlijk eten.

Je kan het Bakung Ubud Resort and Villa boeken via Booking.com.

Overnachten in Amed

Bali Yogi

Bali Yogi ** | €

Een leuke accommodatie, direct aan het strand. Je hebt er diverse relaxplekken, een klein infinitypool en een prima ontbijt. Dichtbij de restaurantjes en bars om van te genieten tijdens de mooie zonsondergang.

Je kan Bali Yogi boeken bij Booking.com.

Overnachten op het eiland Nusa Lembongan (Bali)

Bunda 7 Bungalows

Bunda 7 Bungalows ** | €

Deze bungalows zijn zo mooi! Ik denk dat dit één van de beste prijs/kwaliteit verblijven is op Nusa Lembongan. Een eigen bungalow, super mooi ingericht, een hemelbed, een zwembad én dicht bij het strand. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Je kan Bunda 7 Bungalows boeken via Booking.com.

Ken jij nog leuke guesthouses in Bali? Laat het ons weten in de reacties!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Kimberly, auteur op Kiladera

Deze blog is geschreven door Kimberly.