Statiefhouders voor de DJI Osmo Pocket onder de €10

door | Tech, Videografie | 2 reacties

Een paar weken geleden kocht ik de DJI Osmo Pocket. Ik hou van dit kleine cameraatje, maar daar later meer over in een andere blog. Wat ik direct miste was een 1/4″ schroefdraad om de camera op een statief te zetten. Volgens mij was dat maar een kleine moeite om dat in te bouwen, maargoed. Je kan wel een mount kopen, maar daar betaal je direct ook veel voor. Dus ik begon een zoektocht naar de goedkoopste, maar beste oplossing(en).

Ik gebruik de DJI Osmo Pocket zowel met- als zonder smartphone. Ik heb een paar keer een motionlapse geprobeerd te maken waar ik de OP met mijn smartphone op de grond zette. Dat was vrij onstabiel en een beetje frustrerend. Daarom heb ik inmiddels 2 statiefhouders gekocht die je beide op een (klein of groot) statief kan zetten.

Hierboven zie je de 2 adapters die ik heb aangekocht. Het statiefje zat gratis bij de eerste aankoop en kan je ook gebruiken voor de andere. Deze adapters hebben dus een 1/4″ schroefdraad, waar ik naar op zoek was. Wij lopen op vakantie vaak met onze DSLR camera en gebruiken hiervoor soms een gorillapod of een groter statief. Ik kan deze nu dus ook gebruiken voor de OP. Superhandig als er veel wind is en je een sterke basis nodig hebt voor je motionlapse of andere shots!

Gebruik je de wifi module? Ook dan is er een oplossing: wireless module tripod mount.

Ik heb deze statiefhouders nu een aantal keren geprobeerd en ben er erg tevreden van. Voor de prijs krijg je prima kwaliteit en beide items zijn licht en klein, hetgeen je zoekt als je een DJI Osmo Pocket gebruikt. Heb jij nog andere tips? Laat het ons weten in de comments!

2 Reacties

 1. Joeri inghels

  Hey, zeer interessante website met mooie foto’s en filmmateriaal! Ik hou zelf ook van reizen en digitaal zaken vastleggen dus ga je werk volgen :). Groeten uit Hulst.

  Antwoord
  • Kim

   Super bedankt Joeri! Hopelijk kunnen we snel weer reizen 😉 Veel plezier met het filmen!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer lezen?

Kimberly, auteur op Kiladera

Deze blog is geschreven door Kimberly.