Filmen werd meer dan een hobby.

Jep, het begon allemaal met reizen. Op reis ontdekten we eerst onze liefde voor fotografie, en even later voor filmen. En dat laatste bleek meer dan een hobby. Passie, het klinkt zo cliché, maar eigenlijk is er geen beter woord voor.

We lachen wel eens met onze eerste ’travel ideo’s’, want we begonnen uit het niets te filmen met onze smartphones. Maar je moet ergens beginnen hé. Tijdens onze reis naar Mexico werd het iets serieuzer, we probeerden vaker onze DSLR te gebruiken. Super enthousiast van het resultaat, hier moeten we meer mee doen! En toen kwam die beruchte corona.

En dat bleek een kans. We toverden een slaapkamer om naar een studio en begonnen wat te experimenteren met productvideo’s. We kochten een fullframe systeemcamera en schreven ons in voor een uitgebreide filmcursus.

Voor u staat Kiladera Productions. Want het gaat hier nog steeds over Kila – Dera. Inderdaad, we doen dit als koppel. Want we vullen elkaar aan en hebben hier samen gewoon ongelooflijk veel plezier in. Inmiddels hebben we al veel producties in elkaar mogen toveren. En om eerlijk te zijn, we zijn er ook echt trots op.

 

Denis en Kimberly Kiladera Productions

Ook in de reissector zijn we actief.

We kregen de eer om midden in corona-tijd een video te maken voor 1898 The Post, een ontzettend tof boetiekhotel in één van de meest bekende gebouwen van Gent.