Gent

Gent is een bourgondische, gezellige stad. In het historisch stadscentrum vind je overal gebouwen met een verhaal. Er wordt veel georganiseerd in de stad zoals het Lichtfestival, de Kerstmarkt en de Gentse Feesten. Wij werden verliefd op deze stad en wonen er sinds een paar jaar met veel plezier!

 

Ghent by Kiladera
Ghent by Kiladera
Ghent by Kiladera
Ghent by Kiladera
Ghent by Kiladera
Ghent by Kiladera
Ghent by Kiladera
1898 The Post hotel in Gent
The Cobbler

Gent Tip

Accommodatie

1898 The Post is één van de beste hotels in Gent. Het luxe hotel is gelegen in het iconische oude postgebouw op de Korenmarkt. Heb je je altijd al als een prinsesje willen voelen? Boek dan de romantische kamer in de toren. Of ga voor de kamer met balkon, waar je een fantastisch uitzicht hebt over de Korenmarkt.

Zowel in de hotelkamers als in het gebouw zelf vind je overal mooie details terug die verwijzen naar de geschiedenis.

Lekkere cocktails drinken kan je in de cocktailbar van het hotel:
The Cobbler. Als hotelgast kan je ook gebruik maken van de honesty bar.

Gentse Feesten

Iedereen heeft wel eens van de Gentse Feesten gehoord. En je moet er een keer zijn geweest. Elk jaar in juli wordt de stad tot één groot feest omgebouwd.

Limbo dansen op Mardi Grass, theaters kijken, tot in de vroege uurtjes dansen op de Vlasmarkt… Er is voor ieder wat wils. 

Tip: boek ruim van tevoren je hotelkamer, want ze zijn zo uitverkocht!

Gent: video

Met onze nieuwe DJI Osmo Pocket camera zijn we naar het centrum van Gent gegaan en hebben onze eerste testshots gemaakt. Klik op de play button om een korte compilatie van Gent te zien!

Ghent by Kiladera

Gent Tip

Maak een boottocht

Gent is mooi, maar nog mooier als je het vanuit de Leie bekijkt! Met een boottocht vaar je door het prachtige Middeleeuwse centrum en krijg je uitleg over de verschillende gebouwen.

Gent Tip

Neuzekes

Je mag Gent niet verlaten zonder de bekende ‘Cuberdons’ ofwel ‘Neuzekes’ geproefd te hebben. Ooit uitgevonden door een Gentse apotheker, nu het meest bekende snoepgoed van Gent. Hard aan de buitenkant en lekker smeuïg van binnen.

Ghent by Kiladera
N-joy Asian Massage in Gent

Gent Tip

Massage

Hou je van stevige, Thaise massages? Dan ben je bij N-Joy aan het juiste adres. We hebben veel massagesalons in Gent getest, maar voor een goede sport massage waar ook voeten en knieën aan te pas komen, is N-Joy duidelijk de beste!

Andere leuke activiteiten in Gent.