Dit is Kiladera.

Ki-La-De-Ra. Klinkt als iets exotisch? Dat is het niet. Het is een combinatie van onze voor- en achternamen. In het gewone leven zijn we al heel lang geliefden, op reis zijn we een typisch reiskoppeltje. Met een hele hoop ervaringen die we graag met jou delen via deze reisblog.

Onze reizen worden vooraf gegaan door ettelijke uren aan research. Een hele lijst aan must-do’s, een kaartje met hotspots en waardevolle informatie. Met zorg stippelen we onze ideale reis uit. Eenmaal op reis valt er een (klein) deeltje van de vooropgestelde planning weg en vinden we allerlei nieuwe, geweldige plekjes. Vervolgens komen we thuis met soms wel honderden gigabytes aan foto’s en video’s.

Naast een YouTube kanaal waar we onze reisvideo’s op delen, wilden we ook iets doen met onze foto’s en alle waardevolle tips.  Want onze ervaring kan jou helpen jouw ideale reis in elkaar te flansen. Ooit was Kiladera.be de plek waar we enkel reisfoto’s deelden, nu bouwen we het om naar reiservaringen.

Kiladera: Kimberly & Denis

Op deze reisblog vind je veel tips over verschillende bestemmingen in Europa, Zuidoost-Azië en de Amerika’s, maar we betrekken er ook onze passie voor video- en fotografie bij. Dat betekent dat we af en toe uitweiden over drone gebruik of handige video- of fototips. De foto’s en video’s die je op deze website vindt zijn dan ook allemaal – tenzij anders aan gegeven – door één van ons gemaakt.

Nog niet alle bestemmingen staan erop of zijn compleet, maar elke seconde vrije tijd werken we hard aan deze website!

 

>>> Op zoek naar een samenwerking? <<<

De ‘KI’ van Kimberly

Gek op wolkenkrabbers, bounty eilanden, palmbomen, ruige landschappen, andere culturen en af en toe een goed feestje. Het liefst allemaal gecombineerd met een mooie zonsondergang. Komt eigenlijk uit Nederland, maar is na 15 jaar België wel wat Vervlaamst. Heeft voorpret bij het plannen van de reis, fun tijdens het reizen en napret met het monteren van de reisvideo’s en deze reisblog.

Met andere woorden: verslaafd aan het hele concept reizen.

Kimberly

Leeftijd: 35

Leukste steden: Singapore en New York

Mooiste bestemmingen: Mexico, Tromsø & Panama

Favoriete eilanden: Koh Phangan (Thailand), Isla Holbox (Mexico) & Yanis (Panama)

Favoriete keukens: Thais, Indonesisch & Mexicaans

Bucketlist landen: Guatemala, IJsland, Venezuela, Peru en eigenlijk nog een stuk of 20 landen…

Leukste speelgoed: Sony A7SIII & DJI Osmo Pocket

Meest bijzondere accommodaties: Marina Bay Sands & Nowhere

De ‘De’ van Denis

Het gezicht achter de drone360° video’s en videoanimaties. Denis heeft het reisvirus al te pakken sinds hij op zijn 24e in z’n eentje door Centraal-Amerika reisde. Hij is into andere culturen en mooie stranden, maar het liefst off the grid, weg van het massatoerisme.

Leeftijd: 43

Leukste steden: Berlijn en Singapore

Mooiste bestemmingen: Mexico en Gili eilanden

Favoriete eilanden: Isla Holbox, Sardinië en Bocas del Toro

Favoriete keukens: Mexicaans en Italiaans

Bucketlist landen: Cuba en Puerto Rico

Leukste speelgoed: DJI Mini 4 en Insta360 One X2

Denis

Niks missen?

Laat je inspireren door onze reisverhalen en -tips.
Inclusief reisgidsen en handige tips voor prachtige foto's en video's!

Geen spam, beloofd. Verwacht van ons een paar keer per jaar een mail boordevol reisplezier. En mocht je op een dag besluiten dat het genoeg is, kun je je op elk moment weer uitschrijven.