Zie je een samenwerking wel zitten?

Heb je interesse in een samenwerking? Op deze pagina lees je wie we zijn en wie onze doelgroep is. Zo kan je beoordelen of onze stijl bij jouw merk past. We geven je ook wat voorbeelden van de soorten samenwerkingen waar we voor openstaan. Staat jouw idee er niet tussen? Laat het ons ook zeker weten!

Wie is Kiladera?

Even kort voorstellen: wij zijn Kimberly en Denis, een Nederlands-Vlaams koppeltje, wonend in het prachtige Gent. Onze passies? Reizen en deze mooie herinneringen vastleggen met onze camera’s.

We trekken graag naar tropische paradijzen of bruisende steden in Europa, Azië of de Amerika’s. We reizen het liefst met onze rugzakken, maar dat maakt ons geen typische backpackers. We plannen zorgvuldig onze perfecte reisroute en gaan op zoek naar de leukste ervaringen en de ideale accommodatie. Of dat nu een tweepersoonskamer of appartement is. Vaak reizen we met lokaal, openbaar vervoer, soms met een (huur)auto. De kennis en ervaring die we tijdens onze reizen opdoen, delen we met plezier op deze reisblog.

Daarnaast zijn we echte tech-liefhebbers, altijd enthousiast om de nieuwste camera-apparatuur en software uit te proberen. Of het nu gaat om een drone, een iPhone-camera, een systeemcamera of een 360°-camera. Deze passie is zelfs deels ons beroep geworden, naast content maken voor deze reisblog, bieden we ook videoproductiediensten aan via Kiladera Productions.

Kiladera: Kimberly & Denis

Wie is onze doelgroep?

Onze doelgroep bestaat uit doe-het-zelf-reizigers tussen de 25 en 45 jaar in België en Nederland. Van onze bezoekers is 60% vrouw en 40% man.

Bezoekers komen op onze website terecht omdat ze op zoek zijn naar onvergetelijke reiservaringen. Ze hebben meer te besteden dan de gemiddelde budgetreiziger, maar hechten wel veel waarde aan de ultieme prijs-/kwaliteitsverhouding.

Met een camera in de hand gaan ze op zoek naar de mooiste plekjes op hun bestemming. Ze deinzen niet terug voor toeristische hotspots, maar vermijden liever massatoerisme en willen een glimp opvangen van het lokale leven en de cultuur. Bovendien groeit hun interesse en bewustzijn in een duurzamer en diervriendelijk toerisme. Onze doelgroep waardeert onze no-nonsense mentaliteit, we zeggen waarop het staat en maken het niet mooier dan het is.

 

“Na aanleiding van je blog dezelfde overnachting en trekking geboekt. FANTASTISCH! Wij zijn erg blij dat we door jou blog, deze tour hebben geboekt.”

Jeroen

Destination & City marketing

Met boeiende verhalen, beeldmateriaal en multimedia-ervaringen zetten we jouw bestemming in de kijker. Klik op een type samenwerking om meer te weten te komen.

-

Persreizen

We worden altijd enthousiast van nieuwe bestemmingen! We staan open voor persreizen binnen Europa, Azië en Noord- of Zuid-Amerika.

Onze voorkeur gaat uit naar individuele persreizen, omdat dit het beste past binnen ons concept.

Er zijn veel verschillende opties die we kunnen aanbieden als onderdeel van de persreis. We zijn in staat om tekst, foto’s en video’s aan te leveren en te delen met onze doelgroep. Dit zorgt voor een multimediale, uitgebreide en aantrekkelijke presentatie van de bestemming.

Bestemmingspagina's & blogs

Op onze bestemmingspagina’s verzamelen we alle informatie en artikelen over een specifieke bestemming. We kunnen één of meerdere pagina’s en blogs aan jouw bestemming wijden.

 

👉 Voorbeeld bestemmingspagina: stad

👉 Voorbeeld: bestemmingspagina: land

👉 Voorbeeld blogs van één land

Destination video's

Een bestemmingsvideo is ideaal om een (ei)land of stad te promoten. We creëren deze volledig op maat, aangepast aan jouw wensen en behoeften. Wij kunnen reisvideo’s in een filmische (cinematic)  of creatieve stijl maken (zie voorbeelden).

 

👉 Voorbeeld filmische reisvideo: Tenerife

👉 Voorbeeld creatievere reisvideo: Mexico

 

Excursie video's

Met een excursie video laten we de doelgroep zien wat ze kunnen verwachten van een activiteit. We filmen (bijna) elk onderdeel van de excursie in een filmische (cinematic) stijl. Zonder gebabbel, want de beelden zeggen genoeg. We monteren de video op passende muziek en kunnen hier eventueel informatieve, begeleidende, teksten bij plaatsen.

 

👉 Voorbeeld excursie video: Khao Sok tour op muziek

👉 Voorbeeld excursie video: Asinara tour met informatieve tekst

Must-do activiteiten video

Onze must-do activiteiten video’s zijn bedoeld om leuke activiteiten op een bestemming te presenteren. Wat ons onderscheidt tegenover anderen, is dat we in deze video’s niet spreken, maar de kijker begeleiden met tekst, mooie beelden en sfeervolle muziek.

 

👉 Voorbeeld video: activiteiten in Tromso

👉 Voorbeeld video: activiteiten in Bangkok

-

Fotografie

Naast videografie bieden we ook professionele fotografie aan. We beschikken over hoogwaardige apparatuur om prachtige beelden vast te leggen.

 

Drone video- en fotografie

Als je op zoek bent naar prachtige drone opnames van een bestemming, ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen zowel dronevideo’s als dronefotografie opleveren.

 

👉  Voorbeeld drone video: Sardinië

Social media

Bij elke reis die we maken, hoort een uitgebreide aanwezigheid op onze sociale media kanalen.

Op Instagram en Facebook hebben we een Nederlandstalig publiek. Op ons YouTube-kanaal communiceren we in het Engels met onze volgers.

We kijken ernaar uit om jouw bestemming in de schijnwerpers te zetten op onze sociale mediakanalen!

Ook kunnen we user-generated-content creëren of professionele foto’s en video’s leveren die je zelf gebruikt op jouw kanalen. 

“Bedankt voor de prachtige video die Kiladera heeft gemaakt voor de heropening van ons hotel! Ik kan niet wachten om met hen aan het volgende project te beginnen, waarbij ik weer een beroep kan doen op hun professionaliteit!”

Sven Steijvers

Accommodaties

Beheer je een hotel, B&B, resort, of een AirBnb? We helpen je graag bij het promoten van jouw accommodatie. Van het vastleggen van prachtige momenten tot het delen van authentieke ervaringen, we kunnen je op diverse vlakken helpen. Klik op een type samenwerking om meer te weten te komen.

-

Review

Heb jij een accommodatie die echt opvalt? Dan nemen we graag de tijd om een uitgebreide review te schrijven over jouw bijzondere verblijf.

 

👉 Voorbeeld review: Marina Bay Sands in Singapore

Vermeldingen

Vermeldingen van accommodaties in grotere artikelen komen natuurlijker over en hebben vaak een groter bereik. We kunnen jouw accommodatie opnemen in een artikel dat bijvoorbeeld reisroutes behandelt of een lijst van accommodaties presenteert.

We vermelden enkel accommodaties waar we zelf geslapen hebben en positief over zijn.

 

👉 Voorbeeld vermelding: Reisroute Thailand

👉 Voorbeeld vermelding: Unieke hotels in Gent

Barterdeals

We staan open voor barterdeals op bestemmingen die passen binnen onze reisroutes of weekenduitstapjes. Dat betekent dat we kosteloos in jouw accommodatie kunnen verblijven in ruil voor video’s, fotografie, reviews, social media-posts of vermeldingen.

Voor bestemmingen in België, Nederland, Duitsland of Frankrijk mag je altijd contact met ons opnemen voor een barterdeal die we vrij snel kunnen inplannen.

Reizen die we momenteel aan het plannen zijn en waar nog een barterdeal in past zijn: Panama & IJsland.

Heb je een interessante deal buiten deze bestemming? Laat het ons zeker weten, wie weet kunnen we onze plannen wat aanpassen of meenemen in een volgende reis!

Social media

Bij elke reis die we maken, hoort een uitgebreide aanwezigheid op sociale media.

Instagram en Facebook hebben een Nederlandstalig publiek. Op ons YouTube-kanaal communiceren we in het Engels met onze volgers.

We kijken ernaar uit om jouw accommodatie in de schijnwerpers te zetten op onze kanalen! Ook kunnen we uiteraard user-generated-content creëren of professionele foto’s en video’s leveren die je zelf gebruikt op jouw kanalen. 

Videoproductie

We kunnen de volledige videoproductie voor jouw accommodatie verzorgen, of het nu gaat om een reclamevideo of een walk-through die je kunt gebruiken voor je marketingdoeleinden.

 

👉 Voorbeeld: hotelvideo

👉 Voorbeeld walk through video: vastgoedvideo

Fotografie

We kunnen professionele fotografie leveren van jouw B&B, hotel, Airbnb of resort, geschikt voor gebruik op jouw website, sociale media of boekingsplatformen.

Achter de schermen van de opnames van de hotelvideo

1898 The Post - luxe boetiek hotel in Gent

Voor 1898 The Post, een luxe boetiekhotel in het historische centrum van Gent, maakten we net na de lockdown een video. Deze video had meerdere doeleinden: het toerisme in Gent terug activeren en tonen dat het hotel een veilige omgeving is en voorzorgsmaatregelen neemt, maar je niet aan luxe moet inboeten.

👉 Bekijk de video hier.

Reis, video- of fotografie gerelateerde producten

We kunnen jouw producten in de spotlight zetten met behulp van onze creatieve content. Of ben je juist op zoek naar een productvideo voor eigen gebruik? Klik op een type samenwerking om meer te weten te komen.

-

Review

Onze reviews van reis-, video-, fotografie- of zelfs softwaregerelateerde producten brengen jouw items onder de aandacht van onze doelgroep.

Een belangrijk detail: we schrijven uitsluitend eerlijke reviews. Als we niet enthousiast zijn over een product, bespreken we eerst de opties.

 

👉 Voorbeeld review: Zhiyun Smooth 4

Barterdeals

We staan open voor barterdeals voor producten die we zelf kunnen gebruiken. Laat ons zeker weten welk product je wilt geven en wat je graag in ruil wilt: video, fotografie, review, …

Productvideo

We kunnen een productvideo voor je maken. Dit kan in onze studio of op locatie en volledig naar jouw wens.

 

👉 Voorbeeld productvideo: DJI Osmo Pocket

👉 Voorbeeld productvideo: Goodmark confetti kanon

👉 Voorbeeld productvideo op locatie: 8tea5

👉 Voorbeeld productvideo: Pulcinos Arancello Liquor

“De productvideo die Kiladera voor ons bedrijf gemaakt heeft was zeer geslaagd, alsook erg vlot aangeleverd. Zowel de communicatie vooraf als de samenwerking was erg professioneel en tegelijkertijd heel aangenaam. Zeker een aanrader!”

Anouck Vandenbogaerde

Goodmark

Klaar om samen te werken?

Als reisbloggers en videografen met een achtergrond in digitale marketing, kunnen we veel voor elkaar betekenen.

Interesse in een samenwerking of heb je een geweldig idee dat niet in de bovenstaande lijst staat?

Laat het ons zeker weten!

Neem contact op!

We werkten al samen met:

Digital IFE Services

Destination videos Air Europa

Foto op Canvas
1898 The Post
Saal Digital