Review: Fotoopcanvas.nl

door | 0 Reacties

Ik wil al heel lang wanddecoratie aan mijn muur, maar ik ben altijd te kritisch op mijn eigen foto’s waardoor ik nooit de stap neem om het te bestellen. Toen fotoopcanvas.nl mij contacteerde voor een gratis canvas van 120 x 80 cm in ruil voor een review was ik dan ook heel enthousiast! Inmiddels heb de canvas in huis, dus hierbij mijn ervaring!

De foto

Ik heb zo ontzettend veel foto’s op mijn computer staan en toch was het moeilijk om te kiezen. Het moest er sowieso één zijn uit New York, maar het liefst ook ietwat rustgevend. En dus werd het bovenstaande foto. Als ik naar deze foto kijk, waan ik me terug op die plek. De rust aan de kade en  het adembenemende uitzicht over Lower Manhattan.

Voordat ik de canvas bestelde besloot ik de foto nog wat te verbeteren. In Lightroom paste ik de kleuren aan en in Photoshop heb ik wat storende elementen verwijderd zoals streepjes in de lucht, de lantaarnpaal en het hekje aan de rechterkant.

Bestellen bij fotoopcanvas.nl

Het voordeel van fotoopcanvas.nl vind ik dat je geen account hoeft aan te maken of software nodig hebt. Lekker snel; je kiest het formaat, de framedikte en upload je foto. De prijzen zijn direct zichtbaar naast de afmetingen. Ik heb het zelf niet gedaan, maar je kan via de tool nog tekst toevoegen.

Na het uploaden krijg je nog verschillende opties. Het ophangsysteem (€3,67) en lijst voor je canvas staan standaard aangevinkt, dus vergeet ze niet uit te zetten als je dit niet wilt. Als laatste optie kan je je foto laten bewerken. Je kan voor zwart-wit of sepia gaan, of een fotocollage laten maken. Hier betaal je extra voor en kan je dus niet zelf doen in de tool.

In het winkelwagentje krijg je een preview te zien met je canvas in een woonkamer, zodat je meer besef krijgt van de werkelijke grootte. Tot slot kan je kiezen voor normale bezorging of snelle levering.

Verzending & klantenservice

De canvas kwam veel sneller dan verwacht! Deze was goed ingepakt, maar helaas was de canvas niet zo strak. Na een mailtje met foto’s naar de klantenservice kreeg ik bericht dat er direct een nieuwe onderweg was. Complimenten voor de klantvriendelijkheid en correcte afhandeling! Toen ik het nieuwe pakket opendeed was de canvas precies zoals hij moest zijn!

Wat vind ik van fotoopcanvas.nl?

Ik ben heel erg tevreden over de klantenservice, de kwaliteit van de canvas en de eenvoudige website.

Ik post binnenkort een betere foto, maar hier zie je alvast de canvas aan mijn rode muur. De foto is lekker scherp, ook van dichtbij. De kleuren komen mooi over. Kortom, een tevreden klant!

 

Foto op canvas

Naast een foto op canvas biedt de website je ook nog andere opties zoals aluminium-, hout- en glaswanddecoratie. Een leuke daarvan is fotobehang! Ik zou dit nog eens heel graag willen proberen, dus wie weet probeer ik dit eens bij Fotobehang Factory.

Wil je ook een canvas bestellen? Ga naar fotoopcanvas.nl!

Misschien vind je dit ook interessant.

Lees meer blogs over: Fotografie

Volg ons op social media:

Niks missen?

Laat je inspireren door onze reisverhalen en -tips.
Inclusief reisgidsen en handige tips voor prachtige foto's en video's!

Geen spam, beloofd. Verwacht van ons hooguit maandelijks een mail boordevol reisplezier. En mocht je op een dag besluiten dat het genoeg is, kun je je op elk moment weer uitschrijven.

Wat denk jij ervan?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kimberly, auteur op Kiladera
Deze blog is geschreven door Kimberly op 17/06/2019.