De Insta360 invisible selfie stick: het ultieme drone alternatief?

We zijn dolgelukkig met onze drone, maar feit is dat op je steeds minder plekken je drone mag gebruiken. Spijtig, vinden wij. Maar we hebben een leuk alternatief gevonden! De Insta360 One X2 camera met invisible selfie stick. En het biedt nog veel meer leuke opties!

Een intro: de Insta360 camera

De Insta360 One X2 is een kleine, standalone 360 camera die in 5,7K filmt. Het apparaatje werkt op zijn best als action cam onder vrij goede lichtcondities.

Je kan zowel foto’s als video’s en timelapses maken. Bij de camera komt een handige applicatie waarmee je de foto’s of video’s kan bewerken. Er is een app voor op je smartphone, software voor op je computer en er is ook een Adobe Premiere Pro plugin.

Wat ons betreft, is een invisible selfie stick onmisbaar als je deze camera hebt, daarom reviewen we ze ook samen. Zonder de stick zijn je opties namelijk heel erg gelimiteerd. 

Lees verder onder de advertentie

Invisible selfie stick?

De Insta360 invisible selfie stick kun je van 36 centimeter tot maar liefst 3 meter verlengen. Dat zorgt ervoor dat je de stick op verschillende manieren kan gebruiken. Als fake drone, maar je kan de stick ook heel laag aan de grond gebruiken of, zoals we bij de foto hierboven deden, voor ons houden.

De stick kan je hier op Bol.com bestellen.

Deze onzichtbare selfie stick is compatibel met meerdere Insta360 camera’s: Insta360 X3, One RS, One X2,One  R, One X & One gebruiken. Als je een andere camera gebruikt, zal de stick wél zichtbaar zijn in je shot.

Lees verder onder de advertentie

De invisible selfie stick geeft eindeloze mogelijkheden

Wat ik denk ik het leukste vind aan de Insta360 One X2 in combinatie met de invisible selfie stick, zijn de eindeloze mogelijkheden. Ik som er even een paar op:

   

  Lees verder onder de advertentie

  Wat zijn de nadelen?

  Eerlijk is eerlijk, deze selfie stick komt niet enkel met voordelen.

  Zo wordt de stick best wel zwaar als hij echt op 3 meter staat. En het wordt ook wel wat instabiel omdat hij op deze manier ook vrij veel wind vangt.

  Daarbij moeten we wel zeggen dat we onder de indruk zijn van de ingebouwde stabilisatie van de Insta360 One X2. In onze Tromsø video vind je een aantal videobeelden van verschillende activiteiten: sneeuwscooter rijden, hondenslee en rendier sleeën. Je ziet daar hoe goed de stabilisatie is.

  Zoals gewoonlijk met 360 camera’s, worden de foto’s en video’s wel vrij snel vervormd. Je ziet snel de bolling of het groothoek effect. Eigenlijk is 3 meter te kort om een perfect drone alternatief te zijn. Maar, we kunnen ons eigenlijk ook geen langere stick voorstellen en zijn dus superblij met deze optie.

  Lees verder onder de advertentie

  Conclusie

  De Insta360 One X2 inclusief selfie stick is een onmisbaar onderdeel geworden op onze vakanties. Vooral als actie camera is hij gewoon heel erg leuk. Zonder de selfie stick hadden we niet zoveel plezier gehad met de 360 camera.

  Het levert hele leuke beelden op die je anders niet had gehad en je kunt er lekker creatief mee zijn.

  Als je op zoek gaat naar de invisible selfie stick, let er dan op dat je de nieuwe versie koopt. Er is een goedkopere, oude versie, maar die is niet handig mee te nemen. De nieuwe versie kan je inklappen tot 36 centimeter waardoor je deze wel in een rugzak mee kunt nemen.

  Lees verder onder de advertentie

  Klinkt 3 meter jou een beetje te lang? Je hebt ook een kleinere versie die je tot 120 centimeter kunt uitklappen.

  De Insta360 One X2 bestel je het beste via Bol.com en niet via de officiële Insta360 website zodat je bij problemen sneller, lokaal geholpen wordt. Sinds de X3 uit is, is de X2 flink in prijs verlaagd, je kan ‘m hier kopen.

  Heb je een groter budget of wil je direct voor de allerbeste kwaliteit gaan? Dan koop je natuurlijk direct de X3.

  Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

  👉 Klik hier om een reactie achter te laten!
  - er zijn momenteel 0 reacties
  L

  0 reacties

  Een reactie versturen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Misschien vind je dit ook interessant.

  Lees meer blogs over: 360 camera - Fotografie - Video
  Geschreven door Kimberly
  en gepubliceerd op 02/10/2022.
  Gek op wolkenkrabbers, bounty-eilanden en de mooiste zonsondergangen. Reis virtueel met me mee naar de mooiste bestemmingen!

  Volg onze reizen op social media!

  Niks missen?

  Laat je inspireren door onze reisverhalen en -tips.
  Inclusief reisgidsen en handige tips voor prachtige foto's en video's!

  Geen spam, beloofd. Verwacht van ons hooguit maandelijks een mail boordevol reisplezier. En mocht je op een dag besluiten dat het genoeg is, kun je je op elk moment weer uitschrijven.