Coney Island: Mermaid parade

Al sinds 1983 bestaat de Mermaid Parade in Coney Island, New York. Het is de officiële opening van de zomer in de stad en eindigt met een muziekfestival. De toegang is gratis, tenzij je mee wilt lopen in de parade zelf (info).

Wij trokken op een zomerse dag naar Coney Island om de zeemeerminnen, Neptunissen en andere creaties te bewonderen, op deze pagina tonen we je een aantal foto’s. Het leuke was dat niet alleen de parade mooi verkleed was, ook veel toeschouwers waren helemaal in thema. Na de parade gingen we een paar attracties in die ons herinnerden aan de vele films die hier plaats vonden. Daarna hebben we de beentjes nog eens goed losgeschud op het muziekfestival.

Ga jij in juni naar New York en wil je dit leuke festival ervaren? Je vindt alle info over de volgende editie op de website www.coneyisland.com/mermaidparade. Mermaid Parade is echt een must-do als je in juni in New York bent!

👉 Klik hier om een reactie achter te laten!
- er zijn momenteel 0 reacties
L

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien vind je dit ook interessant.

Lees meer blogs over: New York City - USA
Geschreven door Kimberly
en gepubliceerd op 05/07/2018.
Gek op wolkenkrabbers, bounty-eilanden en de mooiste zonsondergangen. Reis virtueel met me mee naar de mooiste bestemmingen!

Volg onze reizen op social media!

Niks missen?

Laat je inspireren door onze reisverhalen en -tips.
Inclusief reisgidsen en handige tips voor prachtige foto's en video's!

Geen spam, beloofd. Verwacht van ons hooguit maandelijks een mail boordevol reisplezier. En mocht je op een dag besluiten dat het genoeg is, kun je je op elk moment weer uitschrijven.