5 leuke & unieke cadeautips voor reizigers

Gaat je bestie een wereldreis maken, neemt je petekind een tussenjaar of zoek je een kerstcadeau voor iemand die graag reist? Of wil je gewoon iets leuks voor jezelf kopen?

We lijsten de 5 leukste reiscadeaus voor je op.  Van handige items tot leuke hebbedingetjes.

Cadeau #1 Een ring voor ieder land

Sinds ik deze Vagabond Life sleutelhanger aan mezelf cadeau heb gedaan, denk ik (nog) vaker terug aan mijn reizen. Letterlijk elke keer als ik de deur open doe.

Buiten het feit dat het een leuk hebbedingetje is, staat het ook gewoon supergoed aan mijn sleutelbos. En natuurlijk zie ik er naar uit om nieuwe ringen te bestellen als ik een nieuw land heb mogen ontdekken 😉 

Je kan de sleutelhanger in verschillende kleuren kopen. Er zijn niet enkel ringen met landen, maar ook met eilanden, staten, werelddelen of je kiest zelf wat er op een ring staat. Dit is een superleuk cadeau voor wie graag nieuwe bestemmingen ontdekt.

Klik op de knop hieronder om 20% korting op je volledige bestelling te ontvangen, of gebruik deze code in je winkelmandje: KILADERA20

Lees verder onder de advertentie

Cadeau #2 Het Bucketlist boek voor op reis

Het ‘bucketlist boek voor op reis’ is ook een leuk cadeau voor wie graag reist. Het boek bevat 250 bucketlist items die je kan afvinken.

Het is een goede reden om af en toe wat geks te doen op vakantie (bv. ‘Aan een willekeurige toerist een handtekening vragen en met hem/haar op de foto gaan.’). Of om toch maar dat reisje naar het Noorderlicht te boeken. Of dat iets te dure hotel. Alles voor de bucketlist, toch?

Niet alleen kan je items afvinken, soms moet je ook opdrachten uitvoeren, een foto plaatsen of neerschrijven hoe een opdracht is gegaan.

Lees verder onder de advertentie

Cadeau #3 Gepersonaliseerd paspoorthoesje

Je internationaal paspoort is het meest waardevolle bezit op reis en daar ben je natuurlijk hartstikke voorzichtig mee. Een paspoorthoesje zorgt ervoor dat je reispas niet beschadigt.

En die kan je tegenwoordig heel makkelijk laten personaliseren. Via Etsy kan je kiezen uit verschillende kleuren leer, opdrukken en designs. Toegegeven, die van ons is wat slecht leesbaar, dus de volgende bestellen we met een betere contrastkleur 😉

Wat ons betreft, is dit een onmisbaar gadget voor de reisliefhebber.

Lees verder onder de advertentie

Cadeau #4 Waterproof sieraden

We willen er allemaal goed uit zien op vakantie, maar gouden of zilveren sieraden dragen in het zwembad of de zee is een zeer slecht idee. Zowel chloor als zout is hartstikke funest voor deze kostbare juwelen.

Gelukkig heeft Atolea Jewelry een oplossing: waterbestendige sieraden. Tegenwoordig koop ik iedere reis wat nieuwe sieraden die ik met veel plezier draag. Een ketting, oorbellen, armbandjes en een enkelbandje, ik draag ze zowel in de zee als in het zwembad.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ze perfect waterproof zijn en niet verkleuren. Ze zijn van goede kwaliteit.

Een leuk cadeau dus voor iedereen die graag eens in de zee of het zwembad springt, en dat kan je prima zelf zijn 😉

Ontvang $ 20 korting via mijn linkje!

Lees verder onder de advertentie

Cadeau #5 Een monokijker (voor je smartphone)

“Hadden we dit nou maar eerder gekocht.” Dat was de reactie van Denis toen hij de monokijker in Thailand eens goed uitprobeerde. Wat een groot bereik!

Je kan de monokijker gebruiken waarvoor hij bedoeld is, met je oog dus, maar ook met je smartphone. Dat betekent dat je voor een paar tientjes een mooie telelens hebt! Er zit een houder bij die je op iedere smartphone kan monteren zodat je prachtige foto’s en video’s kan maken.

Een goede aankoop vinden we zelf, en kunnen het iedereen aanraden die graag naar tropische bestemmingen reist.

Bonus: geef een reis cadeau!

Mag het allemaal wat meer kosten? Overweeg een volledige reis cadeau te geven!

SPRS heeft een bijzonder leuk concept waarmee de bestemming een verrassing blijft. Je kan wel een bepaald thema kiezen, zoals de zon, bestemming voor food lovers of meerdere steden in één trip. Maar waar de gelukkige precies heen gaat… dat ontdekt diegene pas eenmaal op de bestemming! Boek hier je SPRS reis!

Of wat dacht je van een verrassingsweekendje weg in België of Nederland, waarbij ook de bestemming geheim blijft? Boek een Secretpark met korting!