Hotels in Singapore voor ieder budget

Ga je op citytrip naar Singapore of maak je hier een tussenstop tijdens je backpack reis door Zuidoost-Azië? Wij geven je onze (goedkope én luxe) accommodatietips voor jouw vakantie in Singapore!

In vergelijking met omliggende landen is overnachten in Singapore erg duur. Wij zijn er in totaal 10 dagen geweest en hebben in 4 ho(s)tels in 4 verschillende wijken overnacht. We sommen ze hier voor je op en delen onze ervaringen. 

Luxe hotels in Singapore

Marina Bay Sands Hotel*****  | €€€

We beginnen direct met het beste hotel ever. Dit is een (heel) dure accommodatie, maar het is elke Singapore dollar waard! Alleen als hotelgast kan je in het infinity pool zwemmen, en dat is direct de reden waarvoor je naar dit hotel moet gaan. Het uitzicht is er adem-be-nemend!

Lees hier meer over onze ervaring in Marina Bay Sands! Wij hebben met dit hotel onze reis afgesloten en een beter einde hadden we niet kunnen dromen!

Je kan Marina Bay Sands boeken via Booking.com.

Wijk: Marina South

Hotel Boss**** | €€

Dit is een vrij luxe hotel op een mooie locatie. Het hotel heeft een zwembad (en fitness) met een mooi uitzicht. De kamers zijn klein, maar wel mooi en je hebt er alles wat je nodig hebt! Naast het hotel ligt de moskee ‘Masjid Malabar’, het erfgoedmuseum ‘Malay Heritage Centre’ en superveel grote winkelcentra! Je kunt voor de deur uitstappen bij de bushalte ‘Blk 461’ of MRT station ‘Lavender’.

Je kan het Boss hotel boeken via Booking.com.

Wijk: Kallang

Lees verder onder de advertentie

Low budget ho(s)tels in Singapore

 

ZEN rooms Geylang hotel* | €

Dit  is één van de goedkopere hotels in Singapore: net iets duurder dan een hostel, maar dan heb je wel veel meer privacy. Het hotel ligt in een minder luxe gedeelte van Singapore, maar wel een gezellige buurt en ik had het gevoel dat je hier meer het authentieke Azië ziet. Er zijn genoeg lekkere eettentjes in de buurt en het is echt een prima hotel! Het busstation ‘Opp Lor 39 Geylang’ ligt voor de deur en het MRT station ‘Paya Lebar’ is ook dichtbij.

Je kan ZEN rooms Geylang boeken met Booking.com.
Wijk: Geylan

Happy Snail hostel* | €

Voor mij was dit de eerste keer slapen in een slaapzaal, maar het is erg goed bevallen! De host (studente) die er woont, is supervriendelijk en vertelt je graag meer over Singapore! Het hostel ligt naast de Silat Road Sikh tempel en de bushalte ‘Aft Blair Rd’ en is een goede optie voor een goedkoop verblijf in Singapore.

Je kan het Happy Snail hostel boeken via Booking.com.
Wijk: Bukit Merah

Geld besparen in Singapore? Lees deze Singapore budget tips!