Thailand reiskosten in 2023: prijzen van hotels, vervoer, activiteiten & eten

door | Thailand | 0 Reacties

Hoe duur of hoe goedkoop is Thailand nog na corona? De prijzen zouden overal fel gestegen zijn, maar hoeveel is dat dan? We gingen drie weken naar Centraal- en Zuid-Thailand en hebben onze kosten voor je opgesomd. We zijn dus niet in het noorden geweest, het noorden zou nog steeds goedkoper zijn dan het zuiden. 

We gingen in het hoogseizoen (februari 2023) naar Kanchanaburi, Krabi, Khao Sok, Koh Phangan en Bangkok. We hebben veel bonnetjes bewaard en de meeste kosten opgesomd om je een idee te geven van de prijzen. Van vliegtickets tot excursies en zelfs supermarktprijzen. 

In deze blog vermeldden we de betaalde baht prijs en rekenen we ook om naar euro. 1 euro is momenteel 36 baht, soms ronden we de euro’s af.

Vliegen met Etihad

Wat kosten vliegtickets?

Vliegtickets van België of Nederland naar Thailand

De prijzen van vliegtickets rijzen momenteel de pan uit. Daar waren we ons van bewust en daarom probeerden we zo snel mogelijk te boeken wanneer we een redelijke prijs vonden.

Zo betaalden we € 700 per persoon inclusief 23 kg bagage. We vlogen vanaf Brussel via Etihad Airways met een tussenstop in Abu Dhabi van 3 uur. Voor corona kon je nog regelmatig tickets scoren voor € 600 per persoon, nu is € 700 echt wel een mooie prijs.

Hoe lang van tevoren boeken?

Wij boekten onze vlucht naar Bangkok zes maanden van tevoren en dat is over het algemeen altijd aan te raden voor verre reizen. Zeker als je in het hoogseizoen gaat. Hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de prijs meestal. Tenzij je super flexibel bent qua datums, dan vind je later misschien nog wel een goede deal. In de meeste gevallen kan je tot bijna een jaar van tevoren boeken.

Onze vlucht was een paar maanden later bijna twee keer zo duur.

Lees verder onder de advertentie

Overstappen in Abu Dhabi

Directe vlucht of overstap?

Er gaan momenteel geen directe vluchten vanaf Brussel. Thai Airways is hier mee gestopt door capaciteitsproblemen. Vanaf Brussel kan je met tussenstop met Etihad, Qatar of Emirates naar Bangkok vliegen.

Vanuit Amsterdam kan je wel rechtstreeks naar Bangkok vliegen met Eva Air of KLM.

Voor ons was een tussenstop niet erg, het was heerlijk om na 6 uur de benen te kunnen strekken. 

Ga je enkel het zuiden bezoeken? Dan kan het lonen om een vlucht naar Samui, Surat Thani of Phuket te boeken in plaats van Bangkok. Je kan dan bijvoorbeeld overstappen in Bangkok, Dubai of Doha. Als je deze tickets in één keer boekt, heb je garantie dat je je vluchten haalt. Onze vlucht had een paar uur vertraging, degenen die door moesten reizen en de tickets in één keer hadden gekocht, kregen alsnog een aansluiting naar hun bestemming. Boek je de extra vlucht los, is het meestal een ander verhaal.

 

Vertrekhal op Samui luchthaven

Binnenlandse vluchten

Over het algemeen zijn binnenlandse vluchten in Thailand erg goedkoop. Zo betaalden wij van Bangkok naar Krabi omgerekend € 38 per persoon met 20 kg ruimbagage.

Ook als je naar andere luchthavens zoals Surat Thani of Phuket vliegt, kost dit niet meer dan een paar tientjes.

De enige binnenlandse vlucht waar je de hoofdprijs voor betaalt, is Samui. Als je op de eilanden Koh Samui of Koh Phangan verblijft, is deze luchthaven de snelste route naar Bangkok, Krabi of Phuket. Omdat deze luchthaven van Bangkok Airways zelf is, is er geen concurrentie. En dat zie je ook terug in de prijzen.

Zo betaalden wij € 107 per persoon voor een enkele reis van Samui naar Bangkok, dit is inclusief 20 kg ruimbagage. Een pak duurder dan van Surat Thani, maar wel een stuk sneller. Er zijn vaak meerdere manieren om van A naar B te gaan, van goedkoop tot duur, die afweging moet je zelf maken. Wij vonden de extra tijd op dat moment belangrijker. Alle mogelijke reisopties hebben we beschreven in de blog over onze reisroute.

Uitzicht vanuit het vliegtuig na opstijgen vanaf Samui

Tip: vliegticket prijzen tracken

Je kan de prijzen van vluchten eenvoudig tracken via Google. Zoek je ideale vlucht op via Google Flights en vink ‘Track prices’ aan. Wanneer de prijs verandert, krijg je hier een notificatie van. Dit werkt zowel voor internationale- als binnenlandse vluchten.

Met de trein van Kanchanaburi naar Bangkok

Wat kost vervoer?

De trein & bus

De trein is niet alleen een leuke manier om rond te reizen, het is ook nog eens goedkoop. Van Kanchanaburi naar Bangkok betaalden we maar 100 baht (€ 2,70) per persoon. Maar je hebt ook nachttreinen en nachtbussen die langere trajecten afleggen. 

In deze blog lees je alles over de verschillende prijzen en tijden van het lange-afstand vervoer.

Motortaxi met zijspan in Kanchanaburi
Songthaew op Koh Phangan - een gedeelde taxi

Lokaal openbaar vervoer

Het openbaar vervoer bestaat op iedere plaats weer uit verschillende voertuigen. Zo zagen we in Kanchanaburi heel veel motors met zijspan, die we in het zuiden bijna niet zagen. Wat alle plaatsen wel gemeen hadden waren minivans, songthaews en privé taxi’s.

Minivans zijn kleine busjes en rijden meestal een vaste route, op vaste tijdstippen. Je gebruikt ze eerder voor wat langere afstanden. Ze stoppen vaak, maar zijn wel heel goedkoop. Zo kost een reis van bijna 4 uur, van Ao Nang naar Khao Sok 400 baht (€ 10,80), van Krabi airport naar Ao Nang kost 150 baht (€ 4). Klap de onderstaande accordeons open om voorbeelden te vinden van minivan prijzen en taxi’s.

-

Ao Nang: Prijzen minivans & taxi's

Dit zijn de prijzen die we vonden in Ao Nang:

 • Koh Phi Phi
  Minivan 450 baht
 • Penang
  Minivan 1.200 baht
 • Kualalumper
  Minivan 1.400 baht
 • Phuket
  Minivan 500 baht / 2.500 baht privé taxi
 • Kata/Karon
  Minivan 600 baht / 3.000 baht privé taxi
 • Phangna
  Minivan 400 baht / 2.000 baht privé taxi
 • Khao Sok
  Minivan 400 baht / 3.000 baht privé taxi
 • Khao Lak 
  450 baht / 3.000 baht privé taxi
 • Lanta
  Minivan 450 baht / 3.000 baht privé taxi
 • Hat Yai
  Minivan 500 baht
 • Trang
  Minivan 400 baht / 3.000 baht privé taxi
 • Suratthani
  Minivan 450 baht
 • Koh Samui
  Minivan 800 baht / 3.500 baht privé taxi (tot Donsak pier)
 • Koh Phangan
  Minivan 900 baht / 3.500 baht privé taxi (tot Donsak pier)

Dit zijn de prijzen die stonden geadverteerd, dus wellicht is afdingen nog mogelijk. De minivans kan je altijd ter plaatse regelen. Wil je ze van tevoren boeken, kan dit via Bookaway. Ook privé taxi’s kan je hier boeken.

Khao Sok: Prijzen minivans

Een paar voorbeelden van de prijzen met een minivan vanuit Khao Sok.

 • Phuket: 600 baht
 • Karon: 800 baht
 • Kta: 800 baht
 • Rawai: 800 baht
 • Chalong: 800 baht
 • Patong: 800 baht
 • Kamala: 800 baht

Dit zijn de prijzen die stonden geadverteerd, dus wellicht is afdingen nog mogelijk. De minivans kan je altijd ter plaatse regelen. Wil je ze van tevoren boeken, kan dit via Bookaway. Ook privé taxi’s kan je hier boeken.

Songthaews zijn gedeelde taxi’s, je houdt ze gewoon aan langs de weg. Songthaews gebruik je meestal voor kortere afstanden en kosten vaak tussen de 50 en 300 baht (€ 1,35 – € 8,10), afhankelijk van je bestemming. Vaak werken ze met elkaar samen, dus als de ene persoon naar A moet en jij moet naar B, zorgt de chauffeur dat je halverwege de reis wordt opgehaald door een andere Songthaew.

Op Koh Phangan is dit bijna het enige openbaar vervoer. Afdingen is altijd mogelijk en je kan nog veel meer afdingen als je met meerdere personen bent. Zie je dus mensen die naar een taxi lijken te zoeken, spreek ze aan, als je dezelfde bestemming of richting hebt kan dit weer wat geld schelen. 

Lees verder onder de advertentie

Grab gebruiken in Bangkok

Grab & Bolt: de Aziatische Ubers

Je kan ook je vervoer regelen met de Aziatische Ubers: Bolt en Grab. Download deze apps op je smartphone, geef je bestemming in en dan zie je de opties met prijzen. Je kan zowel je creditcard koppelen als met cash betalen. In Bangkok kan er nog wel tol bij komen.

Deze apps zijn goedkoper dan reguliere taxi’s. Er zit meestal ook een prijsverschil tussen de twee apps, maar soms zijn er geen chauffeurs beschikbaar waardoor je toch voor de duurdere optie moet kiezen.

Je kan in Bangkok via Bolt en Grab ook motortaxi’s bestellen, je springt dan gewoon achterop de motor!

Let op, Grab kan je voor je reis naar Thailand wel downloaden, maar niet activeren. Je kan deze pas in Thailand zelf activeren.

Deze apps werken helaas niet overal. Ze werken sowieso in Bangkok, maar verder enkel op de grote plaatsen. Je kan het altijd eens proberen! In Krabi leek het af en toe te werken, maar hebben we het niet gebruikt. In plaatsen als Phuket en Pattaya zou het wel werken.

Uiteraard heb je voor deze apps wel mobiele data nodig. Je kan een lokaal SIM-kaartje kopen, of een e-SIM nemen. Wij kochten van tevoren een e-SIM, zo hadden we direct internet toen we aan kwamen in Bangkok. Je kan dezelfde e-SIM hier kopen.

 

Skytrain in Bangkok
Een tuk tuk in Bangkok

Openbaar vervoer in Bangkok

In Bangkok zijn er nog meer opties. De goedkoopste, maar ook het traagste vervoermiddel is de bus. Kaartjes koop je bij de conductrice in de bus zelf en je betaalt – afhankelijk van je eindhalte – zo’n 15 baht (€ 0,40) per reis. Bussen met airco zijn iets duurder.

De skytrain en de metro is sneller en ook iets duurder. Je betaalt hier makkelijk 35 tot 70 baht (€ 0,95 – € 1,90) per reis, maar het is nog steeds vrij goedkoop.

Je hoeft het metro- en busnetwerk niet uit je hoofd te leren, je kan gewoon Google Maps gebruiken, die geeft vervolgens aan waar je in en uit moet stappen. Hoewel je Google Maps offline kan downloaden, is mobiele data ook hier handig voor realtime info. Koop dus een lokale simkaart of een e-SIM.

Taxi’s en tuktuks zijn de allerduurste. Een waardevolle tip die we je hier kunnen geven is: check de prijs op Bolt en Grab. Onderhandel vervolgens over de prijs met de taxi of tuktuk. Wij betaalden soms 50 baht (€ 1,35) meer dan een Bolt of Grab, maar dan hoefden we niet te wachten en een tuktuk is ook gewoon leuker.

 

Auto rijden in Thailand
Katje in een scooter

Een auto huren

Je hoeft natuurlijk niet alles met het openbaar vervoer of taxi te doen. Je kan ook prima zelf een auto huren in Thailand. Het is even wennen om links te rijden, maar verder valt het mee, de borden staan meestal ook in het Engels. Een app zoals Google Maps is natuurlijk wel aan te raden. Het enige nadeel aan een auto is dat het vrij prijzig is om een auto te huren.

Je hebt hier meestal twee opties. Of je huurt bij een lokaal autoverhuurbedrijfje, of je huurt via een internationaal autoverhuurbedrijf. In Kanchanaburi zijn helaas geen internationale autoverhuurbedrijven dus we hadden geen andere keuze dan voor een lokaal bedrijf te kiezen. Hier betaalden we zo’n € 25 (900 baht) per dag. In het zuiden hebben we geen auto gehuurd, maar de prijs zal er wellicht iets hoger liggen. Het nadeel hiervan is dat je bijna onverzekerd rondrijdt, in Thailand kennen ze enkel heel minimale verzekeringen, schade betaal je dus gewoon zelf.

Bij een internationaal verhuurbedrijf zoals Sunnycars ben je volledig verzekerd en betaal je dus helemaal niets bij een ongeluk of schade. Een ander voordeel is dat je de auto bijvoorbeeld kan ophalen aan Krabi luchthaven en terug kan inleveren op Surat Thani luchthaven. Via Sunnycars betaal je zo’n € 45 per dag.

Benzine bij een benzinestation kostte 36 baht (€ 1) per liter 

Een scooter huren

Een scooter huren is vele malen goedkoper dan een auto. Een scooter kan je al huren voor 200 baht (€ 5) per dag.

Hou er wel rekening mee dat dit geen scooters zijn hoe wij ze kennen. Je hebt hier officieel een motorrijbewijs voor nodig, heb je die niet, komt je reisverzekering niet tussen bij een ongeluk. Ook schade betaal je altijd zelf.

In België mag je met een rijbewijs B ook met een motor rijden, maar dit geldt niet in het buitenland (bron).

 

Railay Rapala Rock wood Resort

Hoeveel kost accommodatie?

Qua accommodatie kan je het eigenlijk zo gek maken als dat je zelf wilt. In echt backpack stijl kan je prima voor € 10 per nacht slapen.

Wij kiezen inmiddels wel voor accommodaties met eigen badkamer, een goed bed (zover dat mogelijk is) en vooral een goede locatie. In het zuiden was ons goedkoopste verblijf in Khao Sok € 21 per nacht, ons duurste was in Koh Phangan voor € 46 per nacht. In die laatste zaten we ook echt aan het meest populaire strand.

Voor onze volledige Thailand reis zaten we op een gemiddelde van € 45 per nacht. Dat was een zelf gekozen budget en daardoor kon de vakantie luxer starten en in luxe eindigen (lees: een hotel met infinity pool 😉 ).

Accommodaties met een eigen badkamer kosten gemiddeld tussen de € 21 tot € 50 per nacht. En je kan er nog ver boven of beneden gaan.

 

Street food op JJ Night Market in Kanchanaburi
JJ Night Market Kanchanaburi
Krokodil eten in de foodcourt van IconSiam in Bangkok

Wat kost eten & drinken?

Service fee & btw

In Thailand mogen ze bij wet tot 10% service fee rekenen, dit wordt op de uiteindelijke rekening toegevoegd. Ook worden er soms prijzen zonder btw op het menu weergegeven, de btw bedraagt 7%. In sommige gevallen betekent dit dus dat er nog eens 17% op je totale rekening bij komt.  Als er onderin het menu ‘net’ staat, kan je ervan uitgaan dat er geen extra kosten bij komen.

Restaurants / street food

Eten is nog steeds goedkoop in Thailand. Als je Thais eet tenminste. Thaise gerechten kosten meestal tussen de 80 en 120 baht (€ 2,15 – € 3,25). Eén van onze lievelingsgerechten is de Panang curry, hier betaalden we meestal zo’n 100 baht (€ 2,70) voor, soms zat de rijst er niet bij en kostte dat nog 20 baht (€ 0,55) extra. Een Pad Thai kostte vaak niet meer dan 80 baht (€ 2,15).

Een Westers gerecht daarentegen, zoals lasagne of een pizza, kost gemakkelijk 230 – 300 baht (€ 6,20 – € 8,10).

In de prijzen voor eten leken er geen grote verschillen te zijn tussen restaurants en streetfood, of tussen Centraal-Thailand en Zuid-Thailand.

Een fruit smoothie kost meestal tussen de 70 en 90 baht (€ 1,90 – € 2,45), vers fruitsap kan je al krijgen voor 40 baht. Een frisdrank op restaurant kost tussen de 20 en 35 (€ 0,55 – € 1) baht.

Voorbeelden supermarkt

Wat betaal je anno 2023 in de 7-Eleven?

 • Muggenspray: 65 baht (€ 1,10)
 • Blikje Chang: 39 baht (€ 1,05)
 • Cake: 39 baht (€ 1,05)
 • Toasted sandwich: 33 baht (€ 0,90)
 • Chocolade brood: 20 baht (€ 0,55)
 • Flesje Fanta: 14 baht (€ 0,38)
 • 1,5 liter water: 14 baht (€ 0,38)
 • Red Bull: 10 baht (€ 0,27)
 • 600ml water: 7 baht (€ 0,19)

Dit zijn 7-Eleven (supermarkt keten) prijzen, de lokale supermarktjes kunnen ietsje duurder zijn. Zo betaalden we in Railay (schiereiland, geen auto’s, afgelegen) zo’n 30 baht (€ 0,80) voor een grote fles water.

 

Lees verder onder de advertentie

Een Chang op Leela Beach in Koh Phangan
Cocktails en spelletjes op Haad Rin

Wat kost alcohol in Thailand?

Alcohol is in Thailand in verhouding vrij duur. De prijzen variëren van plaats tot plaats. Gemiddeld ben je tussen de 70 en 120 baht (€ 1,90 – € 3,25) kwijt voor een kleine Chang. Een grote Chang kost tussen de 120 en 150 baht (€ 3,25 – € 4,05). Soms hanteren cafés ook twee prijzen, vanaf 22:00 betaal je dan meer.

De wijn hebben we helaas niet genoteerd, maar ik herinner me dat ik na het checken van de prijs besloot dat het deze vakantie vooral bier zou worden. Je kan uitgaan van de prijs van bier, maal twee.

In de supermarkt is bier goedkoper, in de 7-Eleven betaal je 39 baht (€ 1,05) voor een blikje bier. Je kan er trouwens enkel alcohol kopen tussen 11 uur ’s ochtends en 14:00 ’s middags, en vanaf 17:00 tot middernacht. De meeste 7-Eleven’s en andere supermarkten houden zich aan deze regel, sommige lokale winkeltjes bieden wel nog alcohol aan.

Cocktails variëren heel erg en kosten tussen de 150 en 250 baht (€ 4,05 – € 6,75).

 

Rooftop bar in Bangkok: 160 – 260 baht voor een biertje

Wij betaalden op verschillende rooftopbars in Bangkok zo’n 260 baht (€ 7) voor een flesje bier (Chang, Singha, Tiger, …). Een cocktail op een rooftopbar in Bangkok kost je 320 tot 390 baht (€ 8,65 – € 10,55).

Er zijn uit uitzonderingen. Zo gingen we naar Bangkokse rooftop bar ‘Heaven‘ waar we slechts 200 baht (€ 5,40) betaalden voor een Mai Tai cocktail en 160 baht (€ 4,30) voor een biertje – wel exclusief 10% service fee én 7% btw.

Voor een blikje coca-cola betaalden we op een rooftopbar 80 baht (€ 2,15), voor een glas verse sinaasappelsap (€ 3,25), ook exclusief de 17%.

 

Kajakken in Ao Thalane, Krabi

Zijn excursies / activiteiten duur?

De prijzen van excursies kunnen heel uitlopend zijn. Soms zijn ze erg goed onhandelbaar, soms zijn het vaste prijzen. We geven je wat voorbeelden.

 

Kajakken in Ao Thalane (Krabi)

De officiële prijs van kajakken in Ao Thalane zou 1.200 baht (€ 32) bedragen, maar in Ao Nang konden we afdingen naar 700 baht (€ 19) per persoon. Nu moeten we wel toegeven dat de excursie prachtig was, maar niet het beste georganiseerd. De gids sprak geen woord Engels en hij hielp de 2 mensen die niet konden kajakken niet. Hierdoor verloren we ontzettend veel tijd.

Om die reden zouden we de volgende keer ‘gewoon’ via GetYourGuide boeken om zeker te zijn dat we in een excursie met goede recensies terecht komen. Tegenwoordig boeken we veel via deze site en het heeft nog nooit teleurgesteld. Dezelfde excursie – maar dan met goede recensies – kan je hier via GetYourGuide boeken.

De grot op Cheow Lan Lake

7 eilanden zonsondergang & BBQ tour (Krabi)

Vanaf Railay kan je de 7 eilanden zonsondergangtour doen voor 1.000 baht (€ 27) met een longtailboot en 1.300 baht (€ 35) met een speed boat. In Ao Nang zal de excursie ietsje goedkoper zijn, de prijs hebben we helaas niet opgeslagen.

Je kan deze excursie ook hier via GetYourGuide boeken. Na de BBQ stoppen ze om in bio-luminescente plankton te zwemmen. Kan je dat ook direct van je bucketlist vinken 😉

Two days, one night Cheow Lan lake tour (Khao Sok)

De duurste, maar ook de meest complete excursie was die in Khao Sok. In totaal waren we hier 2.800 baht (€ 75) kwijt per persoon. Maar dan zat het volgende er ook in:

 • 1 overnachting in een luxe floating bungalow
 • Ontbijt, lunch & dinner
 • Hoteltransfer (2x een uur minivan)
 • Activiteiten: trekking, morning & night safari, boot tour, grot en viewpoint.

Als je naar het totale plaatje kijkt, is die omgerekende, totale € 150 helemaal niet zo gek. Alles over deze excursie kan je hier lezen.

Lees verder onder de advertentie

Angthong National Marine Park

Het Ang Thong Marine Park (Koh Phangan)

De Ang Thong dagexcursie kostte ons 2.100 baht (€ 57) per persoon. Dat was is inclusief national park fee en de extra fee voor het kajakken.

Verder zat er in deze excursie een hoteltransfer naar en van de pier, de bootreis naar Angthong Marine Park, ontbijt, lunch en drinken, een snorkel en handdoek. We brachten een bezoekje aan de Esmerald Pool, kajakten een stukje, ontdekten de prachtige onderwaterwereld en deden een hike naar het viewpoint. Lees alles over Ang Thong in onze blog.

De Erawan watervallen in Kanchanaburi

National Parken

Voor de national parken moet je in de meeste gevallen een fee betalen. Deze kost vaak tussen de 200 en 300 baht (€ 5,40 – € 8,10) per persoon.

Ook al ga je met een excursie, zit deze fee er vaak niet ingerekend en moet je dit nog cash meenemen. Check dus van tevoren of deze fee er al wel of niet in zit. Dit kan ook het prijsverschil tussen touroperators verklaren.

Massages in Thailand: prijzen

Wat kost een Thaise massage?

Wij zijn grote fans van Thaise massages en hebben dus op zo goed als alle plekken een massage gedaan. Op de meeste plekken kost één uur traditionele Thaise massage 300 baht (€ 8,10).

Je hebt uitschieters naar 200 tot 400 baht (€ 5,40 – € 10,80). Of je nu op het strand een massage wilt of in een salon, er is meestal geen prijsverschil. Ook dachten wij wel eens te kiezen voor de duurdere van 400 baht, maar kunnen uit ervaring spreken dat dit niet betekent dat de massages dan beter zijn.

De traditionele Thaise massage is altijd de goedkoopste, meestal 300 baht. Ga je voor een oliemassage kost dit 400 baht. Voetmassages kosten vaak ook 300 baht.

Als je in een luxere (spa) salon gaat, ben je meer kwijt, tot 1.000 baht (€ 27) voor een uur.

 

Lees verder onder de advertentie

Conclusie

Voor ons was dit de eerste keer in Thailand dus we kunnen helaas geen vergelijking maken met de tijd voor corona. Wel was alles net iets duurder dan we hadden verwacht.  Sowieso lijkt het een stuk goedkoper te zijn in het binnenland, zoals Kanchanaburi en Khao Sok. Op de kustplaatsen was het duurder, wat op zich logisch is. We hebben ook niet altijd voor de goedkoopste opties gekozen, zo hebben we veel drankjes gedronken op het strand en wilden we altijd een hotel dat dicht bij het strand ligt. 

Al met al is Thailand nog steeds een goedkope vakantiebestemming en zijn de prijzen (gelukkig) niet te vergelijken met bij ons.

Hopelijk heb je iets gehad aan deze blog en helpt dit jouw Thailand budget samen te stellen! Mis je nog iets in deze blog? Laat het zeker weten in de reacties.

Wil je meer lezen over Thailand? Bezoek onze algemene Thailand pagina waarop we alle blogs en pagina’s voor je gebundeld hebben.

Zin in meer reisverhalen? Volg ons ook op Instagram en Facebook!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rijden in een tuktuk in Bangkok
Deze blog is geschreven door Kimberly
1 apr, 2023
Verzot op reizen, fotografie en videografie. Ik wilde méér dan de gewone vakantiekiekjes en ontdekte jaren geleden mijn liefde voor fotografie en cinematic travel videos. Dit heeft reizen een hele andere dimensie gegeven. Volg onze reizen naar grote steden en tropische eilandjes via deze website!